Voorstellingen

voorstellingen 1672Nu! Zwammerdam

Woensdag 22 juni 19:30 Try-out
Vrijdag 24 juni 19:30 Première
Zaterdagmiddag 25 juni 14:00
Zaterdagavond 25 juni 19:30
Zondagmiddag 26 juni 14:00

Kaarten zijn € 10,- per stuk. Per voorstelling zijn er maximaal 100 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Informatie over de Voorstelling

Tijdens de voorstelling zullen de scenes op verschillende locaties in Zwammerdam plaatsvinden, het publiek wordt tijdens de verplaatsingen begeleidt door een gids die u onderweg extra informatie geeft over het Rampjaar 1672 en wat dit betekende voor de bevolking van Zwammerdam.
We starten de voorstelling bij de Schuilkerk, Molenstraat 10. U wordt 15 minuten voor aanvang van de voorstelling verwacht aanwezig te zijn.

kaarten reserveren en bestellen via deze website

Als u via het contactformulier op deze website uw kaarten besteld verzoeken wij u goed aan te geven voor welke voorstelling – dag en tijdstip –  en op welke naam en adres u deze kaarten wilt reserveren. U krijgt binnen 48 uur een reactie van ons of deze kaarten nog beschikbaar zijn. In deze reactie krijgt u ook het rekeningnummer en het kenmerk voor de betaling gemaild. Het is belangrijk het bedrag voor de kaarten binnen 48 uur over te maken na het ontvangen van ons antwoord op uw reservering. Kaarten die niet binnen 48 uur betaald zijn worden weer uit de reservering gehaald. Gereserveerde kaarten kunnen vanaf een half uur voor de voorstelling worden opgehaald bij de kassa op vertoon van de door ons gestuurde bevestigingsmail (geprint of digitaal) Kaarten die 10 minuten voor aanvang van de voorstelling niet zijn afgehaald kunnen vanaf dat moment weer worden verkocht in de losse verkoop.